torstai 29. syyskuuta 2011

Iloisia uutisia :)

11.8.2011
11.8. 2011 pissin tikkuun, koska olin menossa gynelle etukäteen varattuun tarkastukseen mm.   menkkojen puuttumisen takia ja olin varma, että siellä kysyttäisiin, et oonko testannu. Tuloksesta olin lähes varma jo ennen tarkastusta, koska jotain oireita oli ollut jo pari viikkoa. Rintojen arkuus, metallinmaku suussa ja mahan turvotus. Tulos: kaksi viivaa, tuli heti näkyviin ja menin herättämään mieheni ja näytin tikkua hänelle. Unenpöpperössäkin hän tajusi, mistä oli kyse ja oli erittäin iloinen.

Olin varma, että gyne passittais mut verikokeisiin, mutta toisin kävi. Hän sanoi, että tarkistetaan tilanne saman tien ja sit ultrattiin. Ja kyllähän siellä jotain näkyi: ruskuaispussi. :) Mutta koska mun kierto oli ollu niin epäsäännöllinen, hän antoi minulle uuden ajan kahden viikon päähän, jotta päästäisiin näkemään paremmin raskauden kesto. Ekalla ultrauskerralla oli kasassa 5+1 ja tokalla siis 7+1. Tosta 7+1 käynnistä on todisteena myös ultrakuva ja näin myös sykkivän sydämen <3. 

Ekan neuvolanki varasin ton tokan ultrakäynnin jälkeen ja neuvolatäti halus sen mahollisimman pian, eli  mentiin sinne siis rv. 8+1. Siellä vierähti aika mukavasti jutellessa ja tottakai multa mitattiin verenpaineet ja hemoglobiini (115/79 ja 142) ja sainpa antaa vielä puhtaan pissanäytteenkin. Mukaan lähti tietysti paljon kaikenlaista esitettä ja monen kehuma vau-kirjanen. Samalla varattiin myös ultra-aika, joka oli eilen, viikolla rv. 12+0 ja neuvolalääkäri seuraavalle viikolle. Verikokeita musta on otettu ja tullaan ottamaan jatkossakin, viimeks lähti 5 putkiloo kaikenlaisiin seerumeihin ja lääkeainepitosuus-mittauksiin. 

Mulla ei oo onneks ollu pahoinvointia (koputan puuta), sillä en tiiä, miten olisin jaksanu käydä töissä. Väsymys on sen sijaan ollu jotain todella valtavaa. Lähes joka päivä on ollu pakko ottaa töitten jälkeen päikkärit sohvalla, kun ei oo enää vaan jaksanu olla hereillä. Onneks mun työpäivät on lyhyitä, eikä mun tartte olla töissä 8-16. Se aiheuttais paljon ongelmia, sillä pahin väsymys iskee jo heti puolenpäivän jälleen ja samoin mun on saatava säännöllisesti jotain suuhun, jotta ei tuu heikkoo oloo. Illat meneekin pääosin vaan sohvalla makoillen, koska muuta ei jaksa tehä.

Gradun etenemisestä kiinnostuneille voin kertoo, että gradutiedostoja oon kattonu viimeks elokuun lopussa, koska yksinkertasesti en oo jaksanu tehä mitään siihen liittyvää. Tai oon mä sentään jotain tehny, ettiny lisää materiaalia käsitteiden selityksiin, mutta en oo saanu niitä vielä edes kirjattua koneelle. Ehkä tämä tästä, kunhan lokakuu koittaa. Syysloma on täysin pyhitetty vaan gradulle ja sen oon päättäny, joten toivon, että mun väsymys on sillon jo vähentyny.

Sählyn pelaamistakii oon jatkanu, tosin luulen, että työporukan peli on meikäläiselle tässä kunnossa ihan liian rajua. :/ Niin kiva ku oiskii pelata, mut ku osa pelaa niin tosissaan ja kovasti. Valitettavasti osa miehistä kun ei käsitä, ettei pelin tartte olla niin totista, jos porukassa on mukana myös naisia. Ainejärjestön vuorolla aion jatkaa pelaamista niin kauan, kun se on mukavaa. Siellä on rentoo porukkaa ja pelikin sellasta, että välillä vaan nauretaan yhessä, kun kaikki ei mee ihan putkeen. Siitä mää tykkään ja pääsen samalla myös harrastaan yhessä mieheni kanssa jotain.

Mun toive olis, ettei tätä uutista leviteltäs vielä facebookissa, koska vasta niin harva tietää. :)  Eli onnitteluja otetaan vastaan kyllä muuten, mutta ei suoraan omalle seinälle naamakirjassa. Kiitti! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa <3 Oon tosi onnellinen teidän puolesta :)

    Ja pistä sit gradua tulemaan, ku jotain on kasassa ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut vielä tätäkin kautta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.