sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää äitienpäivää!


                                                kuva täältä

Aamulla nukuttiin koko poppoo lähes kymmeneen. Ihanaa luksusta! Päivällä käytiin moikkaamassa Murusen mummua ja pappaa Vammalassa. Siellä meitä odotti ruoka ja jälkkärinä oli vielä jäätelöä. Isovanhemmat otti hoitovastuun ja menivät pojan kanssa pihalle. Olivat käyneet ajamassa traktorilla ja mökkirannassa. Murunen oli onnessaan. Me saatiin ees hetki levätä ja istua rauhassa sohvalla.

Kotona Murunen nukku päiväunet, mies kävi lenkillä, mä kokosin yhteen tiistaisen luokkaretken ruokatoiveet ja kirjottelin muutaman Helmi-viestin. Murusen herättyä sai taas olla silmät selässäki, sillä poika on kova kiipeilemään joka paikkaan. Kissanpuu on yksi lempi sellanen. Se on tehty kirjahyllystä ja sit siinä on tasotkin just sopivalla korkeudella tollaselle pienelle seikkailijalle.

Tottakai täällä kateltiin myös jääkiekkoo ja kauhisteltiin Suomen huonoo peliä ja venäläispelaajan kaameeta taklausta. Samalla mä kirjasin ylös oppilaiden aiempia koearvosanoja tulevaa arviointia varten.

Niin tosiaan. Työt jatkuu loppukevään samojen kolmosten kanssa, joitten seurassa oon päiväni viettäny lähes hiihtolomasta asti. Päivät on aika erilaisia ja kaikenlaisia tapahtumia täynnä.

Kirjotettavaa olis vaikka kuinka paljon, mutta työt on vieny aika lailla mehut ja sit tässä on ollu kaikenlaista muutakin aikaa vievää puuhaa.

Jospa ehtisin ens viikon aika päivitellä tarkempia kuulumisia.

Kolmantena äitienpäivänä

E, Murunen ja kovasti liikehtivä ja potkiva Natiainen rv.23+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.