torstai 26. helmikuuta 2015

Lapsivapaa perjantai-ilta

Moikka taas! Muutto on takana päin ja siihen liittyvät postaukset tulossa. Sen verran on kiirusta pitäny remontin ja vielä muuton jälkeenkin etten oo ehtiny ees pientä tekstiä kirjotella. Toivottavasti jo tän viikon aikana ehtisin kirjotella postaukset julkasukuntoon niitten kuvien kera. Tällä hetkellä vasta keittiö on saatu järjestykseen, joten hommaa riittää vielä.

Aattelin kuitenki kertoo, että saatiin pieni piristys kiireisen arjen keskelle, kun anoppi tuli katsomaan lapsia viime perjantaina. Me lähettiin miehen kanssa Tampereelle syömään hyvin ja kiireettömästi. Tarkotus oli vielä käyä leffassa kattoo joku elokuva.

Syömään mentiin yhteen meiän suosikkipaikkaan, eli Pancho Villaan. Ruoka oli hyvää ja täyttävää. Sen jälkeen aateltiin vielä mennä leffaan kattomaan Stephen Hawkingin elämään pohjautuva leffa. Ei kuitenkaan ehditty ennen näytöksen alkua, joten jäi tarina näkemättä. Päätettiin kuitenkin mennä kattomaan joku pätkä, koska päästiin kerrankin yhessä leffaan. Ongelmana on tosin se, ettei löydy kovinkaan monta sellasta leffaa, jota me molemmat haluttais kattoo. Mutta jo kotona oli toisena vaihtoehtona The Imitation Game, johon sitten päädyttiinkin.

Tosin meinas käyä niin, kuten mies totes jo pohdittaessa leffavaihtoehtoja kotona: "Mennään lopulta kattoo kuitenki Johanna Vuoksenmaan leffa." Imitation Game olikin yhtä paikkaa vaille loppuunmyyty, mutta onneks joku oli jättäny noutamatta ajoissa varaamansa liput. Mies siis säästy Johanna Vuoksenmaalta. :)

Ilta meni nopesti ja kun tultiin kotiin, oli mummu saanu jo lapset nukkumaan (jopa Tytyn yhentoista maissa!). Mukava oli kuitenkin käyä pitkästä aikaa jossain miehen kanssa ihan kahestaan. Onneks mummu siis pääsi lapsenlikaks. Siitä suuri kiitos hänelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.