torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesäinen tervehdysEipä oo musta hetkeen kuulunu mitään ja syyt mainitsinki jo edellisessä postauksessa. Nyt työt on ohi koko kesän ajaks, mutta hektisyys gradun kanssa jatkuu vielä viikon verran. Ens viikon perjantaihin mennessä pitäs työ saada eteen päin. Kiirusta pitää, mutta saan kuitenki lähetettyä sen ajoissa.

Aikapula vaan meinaa vaivata, kun mies on päivät töissä ja mä kahestaan pojan kanssa kotona. Murusen hereillä ollessa on turha ees yrittää keskittyä kirjottamiseen tai tällä hetkellä pääosin virheiden korjailuun. Siispä oottelen poitsun päiväuniaikaa. Välillä unoset kestää vaan tunnin ja siinä ei paljoo ehi ,kun pitäs saada itte syötyäki jotain. Kotityöt on tällä hetkellä aivan hunningolla, tosin tää tropiikki (ylhäällä ainaki +27), ei paljoo innostakaan siivoomaan.

Meillä on tällä hetkellä menossa operaatio omaan huoneeseen siirtyminen. Se on vielä vaiheessa, koska mun on ekaks saatava gradun kirjotushommat tauolle. Me siirretään siis työhuone viereiseen huoneeseen ja poitsu saa vanhan työhuoneen ittelleen.Mutta jotta päivät ei menis pelkkään pojan päiväunien odotteluun ja tekstin kirjottamiseen, on me tehty muutakin. Kirppisten kiertely on jo tullu tavaks ja kyllähän sieltä yleensä jotain lähtee myös mukaan. Oon löytäny myös ittelleni vaatteita ja säästän siinä pitkän pennin, ku ei tartte lähtee kauppaan ostaan uutta, kun käyttökelpoisia rytkyjä löytyy muualtaki. Muutenki ollaan aika paljon pois kotoo jo tän kuumuuden takia. Jos ei olla menossa, vietetään aikaa yleensä takapihalla. Siellä poika harjottelee kävelyä taaperokärryn kanssa, leikkii autoilla tai konttailee kohti leikkipaikkaa. Mä yritän samalla lukee kirjaa tai vaan nauttia hyvistä ilmoista. Aurinkorasva ja siltä suojaavat vaatteet ja hattu on myös aina mukana.Tänään innostuttiin myös vähän taiteilemaan sormivärien kanssa tai mä taisin olla kyllä enemmän innoissaan siitä, kun poitsu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.