sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Jo kesäkuu, aika menee nopeesti


Loppukevät on ollu semmosta haipakkaa ettei oo just muuta ehtiny tehä ku hoitaa kaikki pakolliset jutut. Viikonloput on varsinki toukokuussa oltu melkein vaan menossa. Vappuviikonloppu oltiin pojan kanssa mun kotikonnuilla, seuraavana viikonloppuna käytiin Vammalassa äitienpäivän kunniaks. Kuun puolivälissä oli ukin ja isoukin hautajaiset kotikonnuilla, seuraavana viikonloppuna juhlittiin mun siskonpojan 1-vuotissynttäreitä Etelä-Suomessa.  Ja eilen jaoin todistukset kolmasluokkalaisille lukukauden päätteeksi.

Ei oo paljon ehtiny kotona olemaan ja sama meno jatkuu vielä pari seuraavaa viikkoo, mitkä mies on lomalla. Huomenna aamusta lähtee lento Bremeniin ja takas tullaan keskiviikkoiltana. Matkaan lähetään koko perheen voimin. Ens viikon sunnuntaina suunnataan taas mun kotikonnuille viettämään lastentapahtumaviikkoa ja viikonloppu meneekin Tallinnassa suvun naisten kanssa.

Sen jälkeen olis tarkotus jo rauhottua kasvavan mahankin takia. Tähän asti kaikki on mennyt hyvin. Mä pääsinki viettään lomaa jo etukäteen, kun koulut on kiinni kesän ajan eikä mulla siis oo töitä. Kesä menee työttömänä heinäkuun lopussa alkavaan äitiyslomaan ja pääsenki ens viikolla pähkäileen työttömyyteen liittyviä juttuja työkkärin kanssa. Sitten vuoden 2006 en oo työttömänä ollu.

Mulla ei oo laittaa ees mitään mahakuvaa, koska sellasia ei oo otettu tässä raskaudessa yhtään. Jostain syystä sekin on jäänyt. Jos vaikka reissussa sais sellasen räppästyä ja tuotua näytille tänne blogiin. Mutta tässä olis meiän Natiainen ihan itse :

Murusen pikkusisarus

Tyttönen ja pieni sisarus 26+5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.