perjantai 17. lokakuuta 2014

Kuusiviikkoisen Tytyn kuulumisia
Pitkästä aikaa pääsen kirjottelemaankin jotain. Koko ajan tuntuu olevan liian vähän aikaa tehä oikeestaan yhtään mitään muuta kun huolehtia lapsista ja ruokkia heiät. Mies on päivät töissä ja mä Tytyn kanssa kotona isoveljen ollessa hoidossa.

Tyty on kiltti vauva, mutta vaatii jatkuvasti seuraa ja yksin ei viihdy just yhtään. Mä oon lähes koko ajan kiinni vauvassa, joten me vietetään päivät lähes vaan olkkarin sohvalla ollen. Kotitöitä teen jos ehdin, mutta ennen kaikkee, jos jaksan. Tytyn vuorokausirytmit heittää ihan häränpyllyä ja tilanne vaihtelee yöstä toiseen. Nyt on ihme kyllä ollu jo jonkun aikaa yöunilla, sillä aiemmin tällä viikolla Tytyn sain yöunille vasta aamukahelta. Mies hoitaaki meillä yöherätykset, jotta mä saan edes nukuttua pidemmän pätkän, ees muutaman tunnin.

Tytyllä laski syntymän jälkeen paino melki 20% ja viikon ikäsestä lähtien ollaan käyty tiiviisti painokontrolleissa. Tyty myös syö pääasiassa korviketta, sillä siitä lähtien hänet on pitäny ruokkia säännöllisesti 3 tunnin välein, Nyt on paino onneks saatu jo hienosti nousuun, mutta edelleen kontrollit jatkuvat. Tyty kyllä syö, mutta välillä ihan liikaa, joten megapuklut ainaki kerran päivässä on enemmän sääntö kuin poikkeus. Onneks Tytyllä on paljon bodyja, koska niitä menee vähintään kaks yhen päivän aikana. Tänään meni neljä, joista tosin yks ylimenneiden kakkojen takia.

Meillä menee siis ihan mukavasti Tytyn kanssa. Aika on kortilla, isoveli uhmailee ja on lisäks mustasukkanen ja mitä se kahdenkeskinen aika muka on, mutta kuitenkin se on vaan elämää ja ihanaa sellasta.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.