lauantai 30. huhtikuuta 2011

Esseen vääntöä

Työn alla oli  pari viikkoa sitten essee aiheesta Millaiset tekijät aiheuttavat stressiä lapsuus- ja nuoruusiällä. Pelkäsin hieman, mitä siitä tulee, mutta yllätys oli melkoinen, kun näin arvosanan. Olin saanut yliopisto-urani ensimmäisen viitosen. :) Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, tosin se asettaa paineita parin jäljellä olevan esseen kirjoittamiseen. No, enpä oo turhia ressannu aiemminkaan, joten ei oo nytkään tarkotus. Seuraavan kirjallisen työn palautus onkin jo reilun viikon päästä, enkä ole vielä edes aloittanut sen tekemistä.

Aiheena on tällä kertaa lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen ja ennaltaehkäisevä lastensuojelu. Näkökulmana oma työ ja omat ajatukset/kokemukset. Suhteellisen helppo näpytellä siis, koska ei tarvitse edes lähdeviitteitä laittaa, riittää pelkkä kirjan nimi. Ihanaa kirjoittaa välillä vapaamuotoisempaakin tekstiä. Tuon jälkeen minulla on jäljellä enää yksi 5 opintopisteen kokonaisuus, joka suoritetaan kotitenttinä. Minun tulee siis kirjoittaa kaksi esseetä kahden kysymyksen pohjalta. Mieluummin kirjoittaisin yhden laajemman esseen kuin kaksi 8-sivuista. Aihe on kuitenkin mielenkiintoinen, joten enköhän kirjoittele senkin sitten aikanaan ihan mielellään. Viimeisen suorituksen palautus mennee syksyyn, koska gradu painaa päälle jo kovaa vauhtia.

Ja myös töissä on menossa härkäviikot, joten tekemisen puutetta ei tule lähiviikkoina olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.