keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Litterointi valmis!

Sain haastattelut litteroitua juhannukseen mennessä, kuten olin ajatellutkin. Kävimme torstaina tulostamassa 144 sivua tekstiä yliopistolla. Vettä satoi kaatamalla, juuri mikään atk-luokka ei ollut enää auki ja olin jo menettää toivoni, mutta onneksi löydettiin auki oleva atk-luokka ja sain tulosteet mukaani. 

Olihan litteroinnissa puuhaa ja veihän se paljon aikaa, mutta aivan varmasti se myös antaa paljon. Huomasin jo haastatteluja kuunnellessani niistä monia kiinnostavia asioita, joihin aion kiinnittää huomiota. Havaitsin myös, että tietyt samat asiat toistuvat lähes jokaisessa haastattelussa, mikä on vain hyvä aineistoni analyysin kannalta.

Tänään sain jo valmiiksi ensimmäiseen caseen liittyvät tärkeimmät asiat, kirjasin ne ylös jokaisen haastattelun omalle A3-paperilleen. Näin minun on helppo etsiä tarvitsemiani asioita ja löydän ne helpommin. Ahkeroin siis tänään helteestä huolimatta. Tosin jaoin urakan useaan osaan ja viimeistelin työni vasta iltamyöhällä yöllä, kun ei ollut enää kuuma. Siirryin nimittäin työskentelemään parvekkeelle, jonne ei paista aurinko vasta kuin keskipäivän jälkeen, mutta siitä sitten iltaan asti, koska työhuoneessa alkaa olla liian lämmin kirjoitella. Enkä myöskään tarvitse tässä vaiheessa konetta, kun kirjoittelen käsin tärkeitä asioita paperille. 

Jatkan aamulla tapauksen numero 2 parissa. Sitä ennen makoisat yöunet ja virkistävä aamu-uinti miekkosen kanssa antavat voimia jaksaa tehdä töitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.