sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Juhlan aihetta kerrakseen, edit.lisätty kuvia 16.10

Julkistin tällä viikolla iloisen uutisen tulevasta perheenlisäyksestä myös naamakirjan puolella. Ajattelin, että teen sen, ennen kuin joku muu ehti ennen minua tai miestäni. Tykkäyksiä ja onnitteluja onkin tullut aivan ihanan paljon. Kiitos kaikista niistä! :) Töissä olen saanut myös vaivihkaisia onnitteluja, sillä kaikki eivät vielä tiedä, koska maha ei vielä näy niin selvästi. Töitä mulla on jäljellä tämän kuun loppuun, mutta kyllä sitä ennen luultavasti tieto leviää kaikille.

Vietin viikko sitten myöhästyneitä täysikymmensynttäreitäni. Lähes kaikki kutsutut pääsivät paikalle, meitä oli yhteensä 14. Osa vieraista oli lukenut uutisen jo blogistani tai kuullut sen minulta, mutta osalle uutinen paljastui illan aikana mm. lahjaksi saadun pienen vauvanvaatteen kautta. Sain tosiaan myös lahjoja, vaikka pääasia olikin, että ihanat ystäväni pääsivät paikalle juhlistamaan synttäreitäni ja meidän ensimmäistä hääpäiväämme. Paketista ilmestyi pari pussia karkkia ja suklaata (tosin suklaa ei maistu tällä hetkellä juuri palaa enempää), Aikuiset ystäväni- kirja, pieni vauvan body + muovailuvahaa, ilmapalloja ja 2 Muumi-superpalloa ja Body Shopin tuotteita. Kiitos kaunis kaikista! :)

Ilta onnistui mukavasti ja kaikilla oli hauskaa. Jokainen toi tullessaan myös jotain tarjottavaa ja isäntäväki tarjosi suussasulavan hyvää täytekakkua, pikkupitsoja ja hedelmäsalaattia. Hedelmäsalaatti oli kuulema mukava lisä, varsinkin, kun juhlijoissa oli mukana pari kasvissyöjää. Syötävät tekivät hyvin kauppansa. Pääkiitos kuuluu kokille, eli rakkaalle aviomiehelleni, joka käytti perjantai-illan ja osan yöstäkin leipomiseen. Minä sen sijaan nukuin, koska en jaksanut enää pysyä hereillä. Tosin synttärit olivat poikkeus, en ehtinyt nukkua päivällä ees päikkäreitä, koska siivous oli vielä kesken ja yölläkin uni tuli vasta aamuyhden jälkeen.

Neuvolakäynnistä ym. teen oman postauksen.

Kuvia on myös tulossa, kunhan ennätän niitä laittaa. Musta kun on tylsää vaan kirjotella, koska kuvat piristää ja elävöittää tekstiä aina niin mukavasti.

Osa lahjoista on näköjään jäänyt kuvaamatta, joten lisäilenpä niitä kuvia sitten myöhemmin.


mun synttärikakku <3ystävien lahjakukat


syömisiä


yksi lahjoistaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.