sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sokerirasitusta ja ultrakuvaa

rv 15+0

No niin. Aamulla se sit ois edessä, vihattu ja odotettu sokerirasitustesti. Mä pääsen nauttimaan siitä ihanuudesta raskauden aikana vielä toisenkin kerran. Kiitos sukurasitteiden ja pcon. :( Lueskelin tossa ihmisten kokemuksia ja kovin oli erilaiset kriteerit eri puolilla Suomee jo sen suhteen, kuinka kauan pitää olla syömättä ja juomatta tai saako nauttia illalla ja aamulla edes lasillisen vettä. Ohjeissakin luki vaan, että paastoaika 10-12 tuntia. No, mä saan lääkkeenoton yhteydessä kuitenkin ottaa ainakin sen kulauksellisen vettä sekä illalla että aamulla. Kun mä selviän siitä koettelemuksesta, on pakko lähtee vaateostoksille. Normaalit housut kun ei enää mahu jalkaan...., ni ois pakko saada ainakin toiset sopivat farkut, lisäks tarviisin myös siistit housut. Katotaan, mihin kaikkeen raaskii rahaa laittaa.

Mulla tosiaan alko syysloma ja se onkin mukava alottaa huomenna sokerirasitustestillä klo 8.00. Onneks mies lupas lähtee sinne mun kanssa, aika olis saattanu tulla aika pitkäks. Kuulema ei saa esim. edes neuloo odotellessa, koska se rasittaa liikaa. En tiiä, onko näin myös täällä meillä, mutta ainakin jossain päin Suomee oli noin tiukka käytäntö. Luultavasti otan mukaan paljon luettavaa, sillä odotussalissa ei hirveesti oo ylimäärästä tilaa esimerkiks makoiluun. Onneks se on kuitenki vaan kaks tuntia ja muutkin on siitä selvinny. Just tos serkun kans juttelin asiasta eikä hän pitäny sitä mitenkään pahana. Litku meni alas, tosin siellä päin sai juoda myös lasillisen vettä litkun päälle, täällä ei välttämättä oo sama käytäntö.

Sit sitä ultrakuvaa ja mahakuvaakin. :)  Ilmeisesti joku on jo odotellutkin... mutta en osannu skannata ja muistin sen vasta tänään. 

Tämä kuva on siis viikolta 12+3


meiän kirppu <3

Mahakuvaa eiliseltä eli rv 14+6 (kai tosta jotain selkoo saa.. Josko seuraavan sit ottas jalustan kanssa, jos mies ei suostu ottaan...tulis pikkasen parempi niin. Mein toinen kissakin halus mun kanssa samaan kuvaan. :)





2 kommenttia:

  1. Miten voi olla, että lapsi on jo ihan ihmisen näköinen, mutta sun vatsa ei oo suurempi kuin mulla päivällisen jälkeen! :)

    VastaaPoista
  2. Oi että, siellä se masu jo kasvaa :) Kiva kun laitoit kuvia, näitä on mukava nähdä ja katella :)

    Toivottavasti testit meni hyvin ja ei tullu paha olo.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.