maanantai 23. tammikuuta 2012

Mahan kasvua ja ultrakuvaakin


Tässä tuleekin nyt sitten useempi kuva kerralla, kun päivitykset jäi välistä muutamankin viikon osalta.


Ekaks viimesimmät neuvola- ja ultrakuulumiset.

rv. 27 +2

hemoglobiinia ei mitattu
pissa puhdas
verenpaine 119/79
paino + 500 g
sf- mitta 22
liikkeet ++
syke 135-140
tarjonta PT
sikiön arvioitu paino n. 1120g

Sattu mukavasti samalle päivälle noi molemmat käynnit. Harmittavasti mies ei vaan päässy tällä kertaa ultraan mukaan töiden takia. Seuraava ultra meillä on ens kuun alussa ja sit on vielä yks joko keskusneuvolassa tai Taysissa. Ylimääräset siis mun perussairauden takia. En mä pistä pahaks, että pääsee kattomaan pientä ihmistä useempaankin kertaan.

Sokerirasituksessa olin myös viime viikolla ja tuloksissa ei ollu moittimista. Just nyt mulla ei oo tässä niitä tuloksia, mutta kaikki siis ok. Ainakin Tampereella se litku on semmosta oranssinväristä, mutta ei todellakaan maistu millekään appelsiinille.

Tässä vielä mahakuvia ja myöskin ultrassa otettu kuva. Jostain syystä Kirppunen ei ollu kovin yhteistyöhalunen eikä suostunu missään vaiheessa näyttämään kunnolla kasvojaan. Koko ajan oli jalka osittain naaman edessä. :) 

rv. 26 +3                                                                    rv. 27 +5                                                             rv. 29 +1

                                                      
                                                   ultrakuvat rv. 27+ 2


  
1 kommentti:

  1. Ihana! Siellä se pikku (isin näköinen minusta) Kirppu köllii :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.