lauantai 26. marraskuuta 2011

Asuntohaaveita

     
 Haaveissa tällanen 2-kerroksinen pienellä omalla pihalla. Kuva on vaan joku netistä.Ollaan tosiaan irtisanottu mein nykynen asunto ja meiän tulee muuttaa tästä pois tammikuun loppuun mennessä. Asutaan siis asumisoikeusasunnossa, koska ei meille tulojen perusteella myönnettäs asuntolainaa. Tai siis lainarahallahan me aso-kolmiomme ostettiin kaks vuotta sitten, mutta siis mitään sadantonnin lainaa ei olla ees mietitty. Edelleen siis halutaan aso-kämppä, mutta kerrostalon sijaan rivitalosta. Ollaan laitettu hakemuksia eteen päin ja nyt ootellaan joka päivä, josko postin mukana tulis tarjous tai pari. Olis kuitenkin mukava tietää, että saadaan uus asunto mein irtisanomisajan puitteissa. Normaalin kuukauden sijaan se on aso-kämpissä 3 kuukautta, mikä tarkottaa, että sen ajan ollaan velvotettu maksamaan vastiketta normaalisti, jos mein nykynen koti ei saa uusia asukkaita jo sitä ennen. Peukut pystyyn, että saatas just sellanen koti, mikä on haaveissa.

Haaveissa olis rivarikolmio tai neliö, vähän vastikkeesta riippuen. Nyt meillä on vastike vähän vajaa 700 ja mukava olis, jos ei paljoo yli 800 vastike menis. Tosin isommista kämpistä saa aina maksaa enemmän ja lisäks tulee viel päälle vesimaksut. Asuminen kun on kuitenkin suhteellisen kallista, mutta jossain on kuitenkin pakko asua ja elää.

Ei me tästä nykysestä kauas olla muuttamassa ihan jo noiden meiän kattistenkin takia. Tässä on ollu yleensä suhteellisen helppoo saada niille tarvittaessa hoitaja, koska lähes vieressä asuu ystäviä, jotka on luvannu hoitaa mein kattisten ruokailut ja hiekka-astioiden tyhjennykset meiän poissa ollessa. Jos me muutetaan toisellekin puolelle kaupunkia, hoitajien saaminen vaikeutuu varmasti heti.  Tässä on myös palvelut tosi lähellä, vaikka lähimpään apteekkiin onkin matkaa useempi kilometri. Ja tietysti se, että lähimmät ystävät asuu vaan sadan metrin päässä, on yks näillä seuduilla pysymisen kriteeri.

Rivarikolmioita ja –neliöitä on ihan hyvin tällä hetkellä tarjolla, mutta olis toivottavaa, että kovinkaan monella ei oo pienempi hakunumero kun meillä, koska niiden perusteella noita tarjouksia lähetellään.

1 kommentti:

  1. Tuommoset asunnot on just kivoja :) Tilaa ja vähän omaa pihaa tai patio. Omistusasunnot on ihan naurettavan kalliita, helposti 200k euroa pelkkä rivari. Eli aso on sellanen järkevä. Onnea asunnon metsästykseen, toivottavasti tärppää pian!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.