sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Rakenneultra (kuva!)


Käytiin torstaina rakenneultrassa. Meille sattu kyllä todella mukava lääkäritäti, joka selitti tosi tarkasti, missä mikin elin ja esimerkiks sydämen eri osat sijaitsee. Eihän me miehen kanssa juurikaan ymmärretty muuta, kun että Kirpulla on kaikki kunnossa. Mun sairauden takia rakenneultra oli tavallista tarkempi ja esimerkiks selkäranka syynättiin läpi. Kirppu ei oikeen tykänny, että sitä heräteltiin aikasiin aamusta (kasin jälkeen) ja siksipä hänestä ei saatukaan yhtään tarkkaa kuvaa. Koko ajan piti liikkua ja heilua, heilutella kättä ym. Olihan se hienonnäköistä katteltavaa.

Yllätyksenä tuli sen sijaan se, että mulle kuuluu, etenkin mun lääkityksen takia, vielä ainakin kaks uutta ultraa tuolla keskusneuvolassa. Lääkäri sen meille kertoi ja ihmetteli, ettei mun hoitava taho oo sitä meille kertonu. Mulle sanottiin viimeks, kun lääkäri soitti lääkeainepitosuuksista, että kaikki menee ihan niin kun muillakin odottavilla äideillä eikä oo mitään erillisiä käyntejä enää äitipolilla. Mutta kas kummaa, sielläkin on yksi käynti edessä päin. Hyvähän se on, että seurataan tarkasti, mutta outoo, ettei tieto ilmeisesti kulje, niinkun sen pitäis. Neuvolasta en edes odota saavani noita tietoja, koska niillä ei kuitenkaan oo samaa tietotaitoo kun sairaalassa pitäs olla.

Seuraava ultrakäynti on siis jo tammikuussa, aika tulee myöhemmin postissa kotiin. Olikohan se joskus viikolla 26 tai jotain sinne päin. Eipähän tartte valittaa, että ultria on liian vähän. J Ilmeisesti myöskin sama ylilääkäri on joka kerta ultraamassa, koska hänellä on tarpeellista tietoa nähtävästi eniten ja hän on myös päivittäin yhteydessä sairaalan kanssa.


kirppu rv 20+4Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.