sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Hankintoja 1Lähettiin eilen miehen kanssa käymään lastenvaate- ja tarvikekirppiksellä. Tarkotuksena oli ostaa vaan pieniä vaatteita, mutta kas kummaa, löydettiin kirpparilta myös meille sopivat yhdistelmävaunut. Meillä ei ollu mitään aikomusta ostaa vaunuja vielä, vaan vasta joskus muuton jälkeen ens vuoden puolella, mutta koska vastaan tuli tosi siististi pidetyt ja suht edulliset yksilöt, päätettiin ottaa ne. Vaunut ovat Emmaljungan ja vuosimallia 2008. Ihme kyllä, niitä ei ollu kukaan vielä ostanu. Ilmeisesti pari viikkoo ne oli ollu jo tuolla kirpparilla. Maksettiin niistä 170, hintaa oli alennettu parilla kympillä. 


Kuvauksen jälkeen vaunut vietiin väliaikaissäilöön vintille odottamaan muuttoa ja tietysti myöskin Kirppua.


Löydettiin myös pieniä sukupuolineutraaleja vaatteita, joihin meni yhteensä alle kymppi rahaa. On muuten aikas hankalaa löytää vauvanvaatteita, jotka ei ois jotenkin sukupuolisidonnaisia. Ostin aiemmin tällä viikolla alennuksesta kaks bodya ja yhet puolipotkuhousut ja vaikka kuinka ajattelin ostavani sekä tytölle että pojalle sopivia, kassakuitissa luki silti toisen bodyn kohdalla sen olevan poikien vaate. Ihan sama. Mein Kirppu, olipa hän sitten tyttö tai poika, tullaan vaatettamaan sellasiin vaatteisiin, mitkä meiän mielestä on sopivia, väristä riippumatta. Ihan heti en ehkä kuitenkaan vaaleenpunasta pukis pienelle pojalle päälle.

Aiemmin oon ostanu yhen bodyn ja yks on myös saatu lahjaks ystävältä. Luultavasti ainakin osa tän vuoden joululahjoista liittyy tavalla tai toisella molempien sukujen ensimmäiseen lapsenlapseen. Näin voisi ainakin olettaa. Isoja hankintoja on kuitenkin vielä tulossa ja rahanmenoa ei voi estää. 1 kommentti:

  1. Heissan! Olipa kiva lukea sun blogia! Käypä kurkkaamassa myös mun ja Idan blogia, jota just aloin kirjottelemaan :) http://pienipiiri.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.