torstai 13. joulukuuta 2012

Pieni Murusemme 8 kk (9.12) lisätty KUVIA

Itsenäisyyspäivänä

  Eilen oli poitsun 8-kuukautis lääkärineuvola. Pituutta oli tullu viidessä viikossa vajaa sentti ja painoo vajaa 400 g. Murunen siis painaa nyt 8465 g ja on 72,4 cm pitkä. Lääkärissä kaikki ok, ei karsasta, puhtaat korvat ja sai tehtyä kaikenlaiset venyttelyt ja muut tutkimukset.  Poika ei ollut kovin yhteistyöhalunen, koska ensinnäkin sillä oli kakat housussa. Ei ollu myöskään kivaa, kun täti tutki kylmällä stetoskoopilla ja väänteli ja käänteli jalkoja. Pojan mielestä ihan tarpeettomia tutkimuksia. Murunen sai myös influenssatehosteen isin sylissä, vähän itketti, mutta äkkiä paha mieli unohtu ja terkkaki sai hymyjä osakseen. Meiän pieni hymypoika. <3

 Ongelmana on tällä hetkellä tai siis ollu melkein syntymästä asti posket, niissä on jonkin tyyppistä atooppista ihottumaa. Tällä hetkellä poika on repiny molemmat posket öisin auki. Lääkäri käski vaan laittaan kortisonia, mut terkan mielestä ekaks pitäs saada tulehdus pois ja ihmetteli, miksei lääkäri kirjottanu mitään reseptilääkettä. Käytiin sit apteekissa hakemassa Cicaplast-nimistä rasvaa.

Huonoista ja rikkonaisista öistä oli myös puhetta. Ekaks pitäs saaha yöpullo pois. Ollaan yritetty tällä viikolla, mutta huonoin tuloksin. Poika ei välttämättä ees tarvii pullollista joka yö, mut pitäs pärjätä kaikki yöt jo ilman syömisiä. Siispä harjottelemaan sitä. Veden tarjoominen maidon sijaan aiheutti kamalan huutokonsertin. Pitänee siis jossain vaihessa pitää yöpullosta vierottumis- ja unikoulut. Kehotus oli myös siirtää poika nukkumaan toiseen huoneeseen. Suunnitelmissa se on jo olluki, mut ei ihan vielä. Pitäs ekaks saada huone "asumiskuntoon" ja siirrettyä siis meiän työhuone toiseen huoneeseen, jotta poika pääsis tähän nykyseen työhuoneeseen. 

Seuraava neuvolakäynti onkin vasta vuoden iässä. Ennen oli tarkastus myös 10 kuukauden ikäsenä, mut säästökuuri vei sen mennessään. Harmi. 

Murunen ei vielä istu, mutta liikkuu pyörien ja kierien hyvinkin vikkelästi. Kaikki kielletty kiinnostaa. Lattialle jääneet kissojen paperitollot on äärimmäisen mukavia, mutta myös vaarallisia, koska ne menee suuhun ja niihin voi tukehtua. Lattiataso on pitäny oppia pitämään "vauvaystävällisenä", koska muuten siellä on tavarat vähän miten sattuu. Piuhat ja kaikenlaiset johdot menee heti suuhun, kun silmä välttää. Tänään myös koki viime viikon Menaiset-lehti vähän kovia, kun poika totes sen maistuvan hyvältä. Oma moka, mitäs jätin lattialle. 

Päivät on siis hyvin vaihtelevia ja täynnä erilaista touhua ja toimintaa. Päikkäritki on välillä kestäny jopa 3 tuntia, aikamoista luksusta niihin alun maksimissaan puolen tunnin lyhyisiin torkkuihin. 

Tuoreita kuvia on tulossa, kun ehdin niitä siirtämään koneelle. Malttakaa siis hetki. :)

Muoks. Kuvia lisätty 14.12Murunen 6 kk ja viikko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.