torstai 18. heinäkuuta 2013

Gradu-projekti päätöksessä

Hiljaiselon syy on ollu gradun viimeistely. Siihen on menny yllättävän paljon aikaa, sillä mulla oli kaikki muu tiivistelmää ja kansilehtee vaille valmiina jo pari viikkoo sit. Mua ei oikeen nappaa tollanen näpertely, mitä toi pilkun viilaaminen vaatii. Ja sit vielä se, kun ei meinannu mistään löytyä ohjeita siitä, miten tekee tekstistä vaatimusten mukasen. Herra Google on onneks auttanu meitä (mies on joutunu tekeen aika lailla kans hommia mun työn eteen ja siitä kiitos) ja neuvojakin on löydetty.

Oli muuten varsin ärsyttävää muokata kaikki sivunumeroiden välissä olevat viivat oikeenkokosiks ja samoin kirjojen ja lukujen otsikoissa olevat väliviivat oikeenlaisiks. Nyt se homma alkaa olla kuitenki valmis. Paitsi sivunumerot. Niidenki muokkaamisessa ja saamisessa alkamaan tietyltä sivulta vei multa hermot ihan täysin. Onneks mies autto ja saa myös auttaa edelleen hienosäädön kanssa. Ettin netistä meiän laitokselle tehtyjä graduja ja huomasin, että on aika kirjavaa kansilehden, tiivistelmän ja sivunumeroiden muotoilun suhteen, sillä tapoja näyttää olevan monia. Eli nähtävästi laitoksella hyväksytään useempi tapa kirjottaa tiivistelmä, kansilehti tai sivunumerojen merkkaustapa.

Sit vaan arvostelua odotellessa. Tänään mun työ lähtee eteenpäin ja sit oottelen ohjaajan paluuta kesälomalta, jotta saan tehtyä kypsärinki pois alta. Toivottavasti mahollisimman nopeesti ja sähkösessä muodossa.

Hip hei, iso kivi putoo sydämeltä, kun painan lähetä-nappia ja gradu matkaa painoon ja tietysti myös tarkastajille arvosteltavaks. Täydellinenhän se työ ei oo ja aivan sama. Pääasia, et se on ihan pian valmis.

Sit ehtii taas kirjotella blogiinki vähän useemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.