sunnuntai 18. elokuuta 2013

Penkkiurheilusta


Mä olen innokas penkkiurheilija, ollu jo tosi kauan. Lajeista mua kiinnostaa lähes kaikki, moottoriurheilu, ratsastus ja muu hevosurheilu on melkein ainuita, jotka ei nappaa jonkun tanssin lisäks. Jääkiekko, talvi- ja yleisurheilu on ehkä ne kaikkein mielenkiintosimmat lajit. Kuten jo alotustekstissä kerroin, mun sydän on ollu mustavalkonen jo yläasteelta asti. Kun asuin kotona, käytiin kattelemassa pelejäkin Kuopiossa, Jyväskylässä, Helsingissä ja Turussaki asti. Isi meitä sinne kuskaili.

Joka vuosi kattelen jääkiekon MM- kisat, nyt näinä kahtena kotonaolo-kesänä on tullu lisäks jalkapallon ja yleisurheilun EM-kisat, Lontoon olympialaiset, jalkapallossa maanosan mestareitten cup, nuorten yleisurheilun EM-kisat (käytiin kattomassaki) ja nyt vielä yleisurheilun MM-kisat. Katottavaa on siis riittäny monelle päivälle. Yleensä mä vielä pyrin kattelemaan kaikki telkusta tulevat lajit ja ottelut.

Mä itte oon tosi huono urheilemaan. Syksyllä 2008 tosin juoksin miehen kanssa puolimaratonin Jyväskylässä, siinä mun suurimmat saavutukset. Sen jälkeen oon aina välillä alottanu juoksemisen hetkeks aikaa ja lopettanu ja sit myöhemmin alottanu uudelleen. Tällä hetkellä mun lenkit on aika vähäsiä, pitäs tsempata sen suhteen. Luultavasti mun polvi ja nilkka ei kestäs enää juoksemista ollenkaan, mut voihan sitä aina yrittää. Mä oon vaan itte niin huono lähtemään mihinkään ja mies juoksee sen verran kovempaa kun mä, ettei siitä saa lenkkikaveria. Tässä asia, jossa mun pitäs tsempata oikeen kunnolla.

Kunnioitan suuresti eri lajien urheilijoita ja niitä ihmisiä, jotka haluu testata omaa kuntoaan kilpailemalla. Tänään mun mies ja meiän ystäviä ottelivat läpi kaikki 7-ottelun lajit. Mä keskityin vahtimaan juuri kävelemään oppinutta poikaa ja ottamaan kuvia. Nostan kyllä hattua jokaiselle heistä, sillä mä en ois pystyny samaan.

1 kommentti:

  1. Et sie kauhean huono ole urheilemaan, jos puolimaratonin olet vetäissyt! Minunki on pakko myöntää, että toljotin mm-kisoja ja viime olympialaisia vaikka ei pieneen mieleen tulis alkaa jotain hulluna harrastelemaan. Päätelmäni on, että on vittu vanhuus tullu (ikinä ennen mitään urheilua oo kattonu). Meikän lemppareita on karvaisten isojen miesten lajit: kiekonheitto, keihäs ja pikamatkat. :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.