sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sunnuntaita!Jäi taas päivitys aiemmin tällä viikolla tekemättä. Sisko jo kyselikin niiden perään. Oli tosiaan vika työviikko ennen hiihto- ja äitiyslomaa, joten tekemistä riitti senkin puitteissa jo ihan riittävästi. Nyt ois siis luultavasti koko tän vuoden 2012 työt pulkassa. Toisaalta ihan kiva, mutta toisaalta myös haikein mielin jään pois. Ihan jo rahallisista syistä. Oon kuitenki tottunu siihen, että jonkun verran on joka kuukausi omaa rahaa käytössä, tokihan sitä tulee myös nyt tilille, mutta summa on paljon pienempi, kuin mihin olen tottunut. No, eiköhän siihenkin sopeudu. Onneks en oo koskaan ollu kovin tuhlailevaa sorttia. Tosin noi pienet vaatteet on mulle aikamoinen heikkous...

Siitä neuvolakäynnistä.
rv. 33+1
pissa puhdas
verenpaine 123/88
paino + 700g /vko
sf-mitta 29
syke + 135
liikkeet ++
tarjonta rt

Neuvolantäti oli nyt kuitenkin sitä mieltä, että varaa mulle neuvolalääkäriajan, vaikka onkin tulossa viel yks ultrakäynti joko Taysiin tai keskusneuvolaan. Siinä näkee, onko Kirppu vielä poikittain vai miten päin. Tällä hetkellä oletan, et on taas jotenkin poikittain, koska liikkeet tuntuu edelleen enimmäkseen ihan tuolla alhaalla.
Pitihän meiän mennä ekaan perhevalmennukseenkin keskiviikkona, mutta ei me sinne ennätetty. Työpäivä venähti molemmilta sen verran, että siirrettiin suosiolla seuraavaan kertaan. Sen takia piti mennä jo nyt, kun seuraava toi osio on vasta 22.3 eli aika myöhään. No, sen näkee sitte. Muihin ollaan kyllä menossa ihan aikataulujen mukaan.

Anoppi ja appiukkokin käväs pikasesti eilen, tulivat Finlandia-hiihdon jälkeen paluumatkalla. Anopilla oli kuulema tullut aika Lahessa pitkäks ja niin se oli käyny etukäteen Polarn o Pyretillä ostoksilla ja toi valkosen bodyn, hatun ja samaa kuosia olevat sukat. :) Mun porukat tuleekin sitten ens viikonlopuks meille. Päästään äitin kans shoppaileen ja noi miekkoset saa keskittyä pieniin korjausjuttuihin täällä meillä kotona. Oven tiivisteet pitäs uusia ja sit makkarin ovi vaihtaa avautumaan käytävän puolelta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.