sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivänä 2012


Niin sitä vain vietellään täälläkin ensimmäistä äitienpäivää! :) Allaoleva Raisa Cacciatoren teksti löytyi neuvolasta saadusta nalle-kuvan alareunasta.

Minä täällä!

Kysy minulta, minä kerron. Olen erilainen kuin kukaan muu. Tutustu minuun niin opit tietämään, mikä on minulle mieluisaa ja mikä hankalaa. Olen ehkä varovainen ja varuillani tai vauhdikas ja huoleton. Voin myös olla säännöllinen rytmeissäni tai ailahteleva yöstä ja päivästä toiseen. Olen yksilö ja opin asiat omaan tahtiin. Huomaat kyllä, millainen on luonteeni, sillä olen täysin avoin ja aito.

Katso minua silmiin ja hymyile. Minusta on hauska tulla nähdyksi, ja silloin tunnen olevani tärkeä ja toivottu vauva. Näin opin itsekin kohtaamaan sinut hymyillen. Pidä minusta, näytä miten ihana olen ja ilahdu siitä mitä teen. Silloin itseluottamukseni kasvaa ja opin uskomaan siihen, että pärjään, vaikka olenkin kovin pieni. Sinäkin olet kerran ollut vauva kuten minä. Nyt voit kokea uudelleen vauvamaailman kanssani.

Aina ei aurinko paista vauvamaahan, mutta yhdessä me selviämme. Haluan heti tutustua koko perheeseeni. Jokaisen kanssa luon oman, erilaisen ihmissuhteen. Haluan tuntea olevani olemassa, ison ihmisen kanssa. Runsas kosketus alusta alkaen ja rutistus rintaa vasten tuntuvat hyviltä.

Näiden sanojen myötä toivotan hyvää äitienpäivää!

Kun Murunen oli vielä hyvin pieni (pahoittelen väärin päin olevaa kuvaa, en saanut sitä käännettyä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.