perjantai 18. toukokuuta 2012

Pieni mies, miksi et nuku yöllä?

Tuota kysymystä ollaan miehen kanssa kyselty jo monena iltana, yönä ja aamuna. Tällä viikolla mies on ollu ma ja ti aamuvuorossa ja menny seiskaan töihin, joten yövalvomiset on ollu mun heiniä. Meiän pieni mies ei nykyään enää öisin viihdy juuri ollenkaan omassa sängyssään vaan sylissä on paljon kivempi nukkua tai sit yhessä äitin tai isin kanssa olohuoneen sohvalla. Onneks tuli siis ostettua tarpeeks iso sohva, ni mahtuu nukkumaan poitsun kanssa siinä. Pari viime yötä mä oon nukkunu ja sitä ennen mies on myös nukkunu useemman yön sen kanssa sohvalla.

Viime yö oli jo parempi, Murunen suostu nukkumaan hieman pidemmän pätkän. Mies oli armollinen ja toi mulle poitsun puol yheltä, jolloin olin poikkeuksellisesti nukkunu jo muutaman tunnin. Jossain välissä yötä kävin koneelta tsekkaamassa, mikä on Canal plussan tarjonta yöaikaan ja bongasin sieltä uuden Irene Hussin, joka alko 5.40. Siihen mennessä olin heräilly poitsun kanssa useempaan otteeseen, mutta onneks myös nukkunu, vaikkakin pätkissä. Kateltiin siis Irene Hussia ja oltiin hereillä, kun mies heräili kuuden maissa ja lähti töihin. Sen jälkeen äiti ei sit nukkunukaan vasta kun myöhemmin pieniä pätkiä. Olo on siis tälläkin hetkellä varsin väsynyt, mutta en halua mennä vielä nukkuun, koska tää on sitä omaa aikaa.

Mun vanhemmat tuli pikavisiitille, joten tottakai poitsu on nukkunu tänään päivällä todella paljon. Kunhan ei vaan kostautus tulevana yönä. Taitaa olla miehen valvomisvuoro, vaikka en mä raaskikaan sitä valvottaa koko yötä. Näillä vaan on mentävä ja odoteltava rytmien tasaantumista. Tällä hetkellä pieni mies huutaa nälkäänsä eikä varmaan oo aikeissakaan nukkua vielä pitkään aikaan. Muutama yö takaperin poitsu valvotti miestä aamukasiin. Kyllä me arveltiin, että poika on yökukkuja, mutta ei sen ny ihan tätä pitäny tarkottaa. Äiti ja isi on jo vähän väsyneitä ja haluis nukkua ees yhtenä yönä kunnon yöunet.

Sen siitä siis sai, kun meni kehuskeleen poitsun yhtäjaksosilla kuuden-kaheksan tunnin yöunilla. Nyt ne on vaan toiveissa. Jospa se tästä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.