tiistai 13. joulukuuta 2011

Kämppäasiaa


Tässäpä mein tulevan kodin pohjapiirrosta. Asuntoasiat on siis selkeytyny nyt. Käytiin eilen pankissa hakemassa lisää lainaa ja tänään mies vei asunnon  ostotarjouspaperit Yh:lle. Menee kuulema noin viikko, ennen ku tulee kaupungin hyväksyntä kaupasta. Sit päästään kirjottaan papereita ja siirteleen rahoja.

Tänään meillä kävi myös asunnon katsojia. Soittivat viime perjantaina, et sopiiko tulla kattoon samalla ku käyvät kattoon näistä samoista taloista yhtä toistakin kolmioo. Olivat ekana käyneet siinä toisessa asunnossa, mut mein kodin valttikortit olivat astianpesukone ja parvekelasit. Kyseessä siis nelihenkinen perhe, jotka etti vaan tilapäiskotia tulevan talonsa rakentamisen ajaks. Kylläpä helpotti, ettei tartte maksaa yhtä aikaa vastikkeita kahteen asuntoon. Olis tullu nimittäin aikas kalliiks.

Tulevien asukkaitten toive oli päästä muuttamaan jo tammikuun puoliväliin mennessä, jolloin heidän nykyseen asuntoonsa tulee uusi asukas.  Alustavasti kuitenkin päätettiin muutto jo ekalle tammikuun kokonaiselle viikolle, jos se vaan onnistuu avaimien ym. juttujen suhteen. Tässä tulee siis aika kiirus! Alkuperänen suunnitelma ku oli muuttaa vasta tammi-helmikuun vaihteessa.

Tietää siis, mitä tekee joulun jälkeen lomalla. Siis tottakai gradun lisäks. ;) Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä, että kävi tällä kertaa näin.  Tilanne oli vielä viime viikolla nimittäin se, että mein olis pitäny maksaa tästä nykysestä vastike vielä 11.2 asti. Tosin sillon oltas muutettukii vasta alkuperäsessä aikataulussa.  Ja mikä on myös hieno juttu, on se, ettei mein tartte maalata seiniä takas valkosiks. Nimittäin maalattavaa ja tapettien repimistä on luultavammin tiedossa tuolla uudella asunnolla. Nykysiä tapetteja kun ei voi sanoo mitenkään kauniiks tai semmosta nättiä kakanruskeeta seinää.  Yöks!  Onneks mein isi on luvannu tulla auttaan noitten remppahommien ja myös muuton kanssa. J

1 kommentti:

  1. Voi miten ihanaa, että asiat sujuu! Ja aivan ihanan näköinen pohja tuossa uudessa! Joko on mielessä ihan sisustettu? :)

    -Ansku

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.