keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Neuvolakäyntiä ja mahakuvaaViime viikolla oli neuvola. Käynti kesti melki tunnin, koska kaikenlaista läpi käytävää asiaa oli niin paljon. Sain raskaustodistuksen ja monenlaisia lippulappusia ja vihkosia, joihin pitäs täs piakkoin tutustua. Voisin siis hakee Kelalta jo nyt äitiyspakkausta ja äitiysrahoja tai mitä ne lie olikaan nimeltään. Mutta en hae vielä, vaan aattelin tehä sen vasta helmikuun jälkeen, jotta ehtisin tienata lisää rahaa ja saisin äippärahaa vähän suuremmaksi. Sehän siis lasketaan 2010 verotuksen mukaan, mutta tänä vuonna mun tulot on ollu jonkun verran isommat, kun viime vuonna, ni mulle kaikkein järkevintä on hakee viimesen puolen vuoden tulojen perusteella. Ja koska elokuussa en saanu koko kuulta palkkaa ja koko kesä oli palkaton, päätin venyttää hakua tonne helmikuulle asti.

Sit niitä neuvolajuttuja ja -lukuja:
raskausviikkoja 23 +2
hemoglobiini: 140
pissa puhdas
verenpaine: 116/73
fundusmitta: 19,5
sydämen syke: 132

Meiän muuton takia meillä valitettavasti vaihtuu myös neuvola ja terkka. Nykynen täti on tosi mukava ja sellanen sopivan maanläheinen ihminen. Ei nipota eikä valita turhista.  Myös neuvolalääkäri vaihtuu, toivottavasti hieman inhimillisempään ja ihmisystävällisempään tapaukseen. Seuraava lääkärineuvola on kuitenkin vielä vanhassa paikassa tammikuun alkupuolella.

Tässä vielä mahakuvaa tältä päivältä eli rv 24+31 kommentti:

  1. Kyllä sieltä taitaa poika olla tulossa alhaisten sykkeiden perusteella ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.