maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tulehdus - ihana seuralainen

 Niinpä. Se iski sit uudemman kerran. Todennäkösesti sama ku viimeks, ainakaan oireet ei muuta kerro. Tällä kertaa ne on ehkä kuitenkin vähän lievempiä ku viimeks. Soitin siis tänään muutaman päivän mietinnän jälkeen terveyspalvelujen neuvonnan numeroon, kuten myös sillon edellisellä kerralla. Jonottelin muutaman minuutin ennen kuin sairaanhoitaja-täti vastasi. Kerroin asiani ja vastaus oli: "Mene terveysasemalle klo 14 mennessä. Eli siis puhelun jälkeen pikasyönti, nukkuvan poitsun pakkoherätys ja siirto vaunuihin. Pieni kävely bussipysäkille ja onneks kauaa ei tarvinnu odotella pienessä tihkusateessa, vaan päästiin matkaan.

Perillä tuli jo kunnolla vettä ja keli oli muutenkin ankee. Kävelin vastaanottotiskille ja selitin asiani. Ystävällinen sairaanhoitaja kerto, että kaikki lääkäriajat tälle päivälle on jo menneet, joten voin käydä vain sairaanhoitajan luona, joka kuulema konsultoi tarvittaessa lääkäriä. Voi paska. Viime kerrasta ku ei oo kovinkaan hyvä kuva noista sairaanhoitajista. Jonottelin semmoset puol tuntia ja sit pääsin huoneeseen. Selitin  jälleen kerran asiani, hoitaja kirjotti jotain ylös ja katto mun edelliskerran tiedot. Se yritti soittaa myös lääkärille, mutta ei saanut kiinni. Mun vaihtoehot oli kuulema mennä yksityiselle tai odotella huomiseen, jolloin pääsisin lääkärille asti. En viitti rueta maksaa yksityisestä käynnistä, jos ei oikeesti oo pakko ja sanoin pärjääväni oireiden kanssa huomiseen. Meen siis huomenaamuna mieslääkärille, joka toivottavasti osaa asiansa ja määrää mulle tarvittavat lääkkeet. Kysäsen myös, että kuinkakohan monta kertaa näitä voi vielä tulla ja mikä niihin on syynä. Toivottavasti saan myös vastauksia. Luultavasti joudun taas labroihin ja pissimään kahteen purkkiin, jollon testataan, oonko raskaana ja onko mulla klamydia. Kumpaakaan ei oo ja siks turhauttaa käyä antaan taas näytteet, koska tulos on sama ku viimeks.

Tulen sit huomenna valittamaan  kertomaan, miten kävi.

muoks.

Lääkäri oli mua nuorempi, mutta ei ujostellut yhtään, kuten edelliskerran nuori mieslääkäri. Tulehdus oli ja sain kahen viikon antibioottikuurin. Jospa nyt menis sillä ohi, eikä tulis enää. Lääkäri myös laitto kyselyä gynepuolelle, et onko tarvetta siellä käyntiin, ku 2 kk sisällä tulehdus kaks kertaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.