Siirry pääsisältöön

Mistä vedenkestävät ja lämpimät rukkaset lapselle?

Rukkasia meiltä löytyy vaikka minkälaista ja -merkkistä, mutta pojan kädet on ollu lähes aina ulkoilun jälkeen kylmät. Paitsi nyt, kun löydettiin uusi rukkasmerkki Hestra. Huomasin niitten olevan alessa ja sit kyselin vähän mielipiteitä niiltä, joilla on kyseisen merkin hanskat. Niitä ei nimittäin raaski ostaa ihan huvin vuoks. Tarjouksessa ne makso 20e ja normaalisti niistä saa pulittaa 50e, mikä on mun mielestä tosi paljon rukkasista ja ylipäätään hanskoista.

Nyt ollaan viikon verran käytetty niitä ja hyväks on todettu. Pitää vettä ja ennen kaikkee pojan näpit ei oo jäässä. Siispä harkitten myös itte ostavani Hestrat, vaikka ne on vielä kalliimmat kun noi lasten, vähintään 60e (villalapaset reilu 30 e, mut esim. lampaannahkarukkaset tarjoushintaan 65 e). Mut siinä olis hanskat useemmaks vuodeks ja varsinkin nyt kotona ollessa pitää ulkona olla oikeestaan säällä kun säällä, joten niille tulis myös käyttöö. Sillä kerran se vaan kirpasee.

Kyseessä siis nää hanskat:

http://www.xxl.fi/vaatteet/asusteet/rukkaset-ja-lapaset/hestra-gtx-kids-mitt-lasten-talvirukkaset/p/1091745_3_style

Voin suositella varsinki niille lapsille, joitten näpit on ihan jäässä ulkoilun jälkeen.

Hanskoja löytyy ainakin xxl:n myymälöistä ja nettisivuilta, mutta varmasti myös muualta, sillä suositut hanskat näyttävät olevan.

Kommentit

  1. Hestralla on oma pieni myymälä Helsingissä. Käsittääkseni on vanha ja laadukas merkki, laskettelijoiden suosiossa myös.

    VastaaPoista
  2. Ainaki netistä löytyy juurikin laskettelijoitten suosituksia Hestrojen hankintaan. Vielä on ostamatta, mut pitää piakkoin ennen ku kädet pääsee jäätymään ihan kunnolla kovilla pakkasilla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erityislapsiperhe ja yhteiskunnan tarjoama tuki (oppimisen tuesta tulossa oma postaus)

Lähde: Pixabay Aluksi tärkeä huomio:  Tähän postaukseen ei varmastikaan ole kirjattu kaikkia tarjolla olevia palveluja. Toivon, että olen poiminut tärkeimmät ja jos en, minulle saa laittaa kommenttia ja lisään niitä sitten tarvittaessa. Jos löydät postauksesta virheitä, laitatko minulle viestiä ja korjaan ne. Tämä palvelujärjestelmäviidakko on aika sokkeloinen enkä edes välttämättä ole tietoinen kaikista hyödyllisistä palveluista, joita on tarjolla. Me elämme erityisperhearkea emmekä ole olleet tietoisia kaikista yhteiskunnan tarjoamista palveluista. Olen kuitenkin ollut niistä enemmän tietoinen kuin moni muuu erityislapsiperheen vanhempi. Omien nepsy-valmentajaopintojeni yksi lähipäivä keskittyi täysin palvelujärjestelmään liittyviin asioihin. Osa asioista oli jo aiemmin tuttuja, mutta tuli opittua myös paljon uutta. Samaa asiaa käsiteltiin myös toukokuussa sopeutumisvalmennuksen toisella jaksolla. Siellä meill

Jälkivuoto ja tulehdusriski

Raskausaikana neuvolassa keskityttiin puhumaan raskausajan ruokavaliosta ja liikunnasta. Samoin mitattiin verenpainetta ja hemoglobiinia ja pääsin myös antamaan verta monta putkiloa sokerirasituksen ja lääkeainepitosuuksien tarkkailun takia. Juteltiin myös odotusajasta ja siihen liittyvistä asioista ja tottakai synnytyksestä. En kuitenkaan muista, että olisin kuullu terkan puhuvan  ollenkaan jälkivuodosta, vaikka se liittyy olennaisesti synnytykseen. Synnytyksen aikana vuodetaan verta ja sitä määrää tarkkaillaan tiiviisti. Kun synnytys on ohi, verenvuoto jatkuu edelleen ja sillon se on muuttunu jälkivuodoksi. Muistan, kun heti vauvan ja istukan syntymän jälkeen kätilö toi sen hervottoman kokosen vaipan ja ne niin ihanat, mutta kovin käytännölliset verkkohousut. Aluks ne kauhistutti ja myös naurattikin, mutta ei ois kyllä voinu muunlaisia alushousuja kuvitellakaan laittavansa jalkaan. Ne jättää hyvin tilaa sille valtavalle siteelle, mikä annetaan sen hervottoman suuren vaipan jälkeen

Sijaisopettajan selviytymispakki :)

tulee omat kokemukset mieleen... :)  Loistavia pätkiä! :) Hyvät naurut sain, kun kattelin kolme osaa. Niiiin totta. Puhuttiin mm. koulun kirjoittamattomista säännöistä ja erilaisista yleisistä käytännöistä, jotka sijaisen olisi hyvä tietää. Olisi kiva tietää esimerkiksi välituntialueen rajat, ruokalakäyttäytyminen, valvonnat ja tietysti opetettavan luokan/luokkien oppilasluettelo ja ehkä myös istumajärjestys sekä tarvittaessa lisätietoja oppilaista. Tähän mennessä vain yhdellä koululla on tullut vastaan sijaiskansio, johon oli kirjattu juuri nuo jo mainitut asiat ja vähän vielä lisääkin.