perjantai 9. tammikuuta 2015

Mistä vedenkestävät ja lämpimät rukkaset lapselle?

Rukkasia meiltä löytyy vaikka minkälaista ja -merkkistä, mutta pojan kädet on ollu lähes aina ulkoilun jälkeen kylmät. Paitsi nyt, kun löydettiin uusi rukkasmerkki Hestra. Huomasin niitten olevan alessa ja sit kyselin vähän mielipiteitä niiltä, joilla on kyseisen merkin hanskat. Niitä ei nimittäin raaski ostaa ihan huvin vuoks. Tarjouksessa ne makso 20e ja normaalisti niistä saa pulittaa 50e, mikä on mun mielestä tosi paljon rukkasista ja ylipäätään hanskoista.

Nyt ollaan viikon verran käytetty niitä ja hyväks on todettu. Pitää vettä ja ennen kaikkee pojan näpit ei oo jäässä. Siispä harkitten myös itte ostavani Hestrat, vaikka ne on vielä kalliimmat kun noi lasten, vähintään 60e (villalapaset reilu 30 e, mut esim. lampaannahkarukkaset tarjoushintaan 65 e). Mut siinä olis hanskat useemmaks vuodeks ja varsinkin nyt kotona ollessa pitää ulkona olla oikeestaan säällä kun säällä, joten niille tulis myös käyttöö. Sillä kerran se vaan kirpasee.

Kyseessä siis nää hanskat:

http://www.xxl.fi/vaatteet/asusteet/rukkaset-ja-lapaset/hestra-gtx-kids-mitt-lasten-talvirukkaset/p/1091745_3_style

Voin suositella varsinki niille lapsille, joitten näpit on ihan jäässä ulkoilun jälkeen.

Hanskoja löytyy ainakin xxl:n myymälöistä ja nettisivuilta, mutta varmasti myös muualta, sillä suositut hanskat näyttävät olevan.

2 kommenttia:

  1. Hestralla on oma pieni myymälä Helsingissä. Käsittääkseni on vanha ja laadukas merkki, laskettelijoiden suosiossa myös.

    VastaaPoista
  2. Ainaki netistä löytyy juurikin laskettelijoitten suosituksia Hestrojen hankintaan. Vielä on ostamatta, mut pitää piakkoin ennen ku kädet pääsee jäätymään ihan kunnolla kovilla pakkasilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.