torstai 9. elokuuta 2012

Elokuun alun kuulumisia KUVIA

Ensinnäkin mun pikkusisko synnytti pienen tytön viime viikolla, joten musta tuli samalla ekaa kertaa täti. Onnittelut siis vielä kerran tuoreille vanhemmille ja pienelle perheenlisälle. :) Myös serkkupoika yhtyy onnitteluihin.

Sit niistä mun tulehduksista. Mullahan on siis ollu kaksi tulehdusta tuolla alakerrassa. Kävin niitten takia kaks kertaa terveyskeskuslääkärillä ja sain molemmilla kerroilla antibioottikuurin/-t. ilmeisesti sekä toukokuussa että myös heinäkuussa mua tutki kesäsijaiset. Mietin jo menemistä yksityiselle selvittämään, mistä noi johtuu, mutta sit mies muistutti, että voin mennä myös yths:n gynelle.

Soittelin yths:l heti maanantaina (kuuri loppu siis tänä aamuna) ja lääkäri soitteli mulle tänään takasin. Kyseli sit monenlaista oireista ja siihen saaduista lääkkeistä ja samalla selvis, että oon saanu molemmilla lääkärikerroilla lääkkeet kohtutulehdukseen, vaikka mulle puhuttiin emätintulehduksesta. Joka tapauksessa sain akuuttiajan ens viikolle ja toi gyne kyllä varmasti ottaa asioista selkoo ja tutkii, mikä noihin on ollu syynä. Itte epäilen, että kohtuun on saattanu jäädä synnytyksestä jotain, jotka aiheuttaa nuo tulehdukset. Ikinä aiemmin kun mulla ei oo tollasia vaivoja ollu. 


Muuten Murunen kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia koko ajan. Tänään on ikää tasan 4 kk. Ens viikolla on neuvola, jolloin saadaan tarkempia mittoja. Jokeltelua, juttelua ja hihkumista kuulee täällä joka päivä. Suloista. :) Nukkumisrytmit parani Savon reissun aikana, jolloin poika nukku jopa 8 tuntia putkeen ilman heräämisiä ja meni nukkumaan jo hyvissä ajoin ennen puolta yötä. Reissun jälkeen tilanne palasi entiseen, nukkumaan mennään vasta puolen yön maissa tai sen jälkeen. Myös yöllä herätään muutamaan kertaan, kun tutti on tippunu suusta Ehkä myös maitopullo pitää saada, mutta ei joka yö. 

Tässäpä kai tärkeimmät. 

Vielä muutama tuore kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.