perjantai 17. elokuuta 2012

Isin poikaVoi kun mä katon ilolla ja riemulla sydän ilosta ja onnesta pakahtuen, kun isi ja poika viettää aikaa keskenään. Heillä on oma juttunsa, eli kylpeminen, josta poika on alkanu nyt nauttia oikein kunnolla. Mies palas maanantaina töihin kahen viikon isyysloman ja kotona olemisen jälkeen ja se oli pojalle kova pala. Isi ei ollukaan aamulla sängyssä köllöttelemässä tai leikkimässä hänen kanssaan, vaan jossain poissa. Voi, mikä riemu tuleekaan aina, kun poika näkee isin. Silmät oikeen kirkastuu ja naama vääntyy hymyyn, kun poika vaan kuuleekin sanan isi. 

Isin ollessa töissä äitille on hyvä kiukutella, koska hänen kanssaan poika on kotona koko ajan. Illat voikin naureskella isille ja sen jutuille. Voi että mä oon onnellinen, että mulla on mies, jolle poika on maailman tärkein ja rakkain asia ja josta mies osaa myöskin puhua niin kauniisti. Mies näyttää aidosti tunteensa poikaa kohtaan ja saa myös vastakaikua. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.