perjantai 24. elokuuta 2012

Kiitollisuus

                                                             kuva täältä

Mistä kaikesta sitä muistaakaan olla kiitollinen? Mulla on katto pään päällä, jääkaapissa ruokaa, mun ei tartte palella, vaan voin nauttia kodin lämmöstä.

Lisäks mulla on ihana ja rakas mies sekä pieni poika, joita rakastan maailman eniten. Olen kiitollinen, että mulle on suotu monen kadehtima. höpsö ja kilttikin mies. Olen kiitollinen myös siitä, että saan olla äiti. Saan myös opiskella sitä mitä haluan. Oon myöskin saanu olla jo vuosia työelämässä, vaikkakaan mulla ei oo vielä tutkintoo. Saan tehä työtä lasten parissa, mikä on ollu haaveeni jo kauan. Erityisesti ne hankalimmat ja haastavat lapset ovat sydäntäni lähellä. Olen kiitollinen myös niistä.

Yllä olevista asioista mikään ei oo itsestään selvyys, vaikka niin tulee kuitenkin monesti aateltua. Ei osaa arvostaa sitä, mitä on, vaan haluaa aina vaan jotain enemmän. Koskaan ei oo hyvä.

Aloin arvostaa eri tavalla omaa, niin tavallista ja välillä tylsääkin elämääni, kun löysin Yle Areenasta tämän dokumenttisarjan, joka kertoo neljästä nuoresta, joiden elämä muuttui tapaturman myötä.

Kannattaa katsoa, niin ehkä alkaa arvostaa itselleen niin selviä asioita, kuten sitä, että voi juosta ja kävellä omilla jaloillaan.

kuva täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.