torstai 22. maaliskuuta 2012

VauvakutsutMulle tosiaan pidettiin vauvakutsut jo pari viikkoo sit, mut en oo vaan ennättäny kirjotella niistä. Pahoittelen. :/ Oltiin siis sillon sunnuntaina menossa saunoon ja pelaileen lautapelejä mein ystäväpariskunnan luo. Aikataulut heitti häränpyllyä, koska käytiin syömässä miehen porukoilla 50 kilsan päässä ja siellä menikin sitten pidempään. Pyörähettiin pikaseen kotona ruokkimassa katit ja ottamassa saunakamppeet, tosin hieman ihmettelin, kun mies sano ottavansa myös mun tavarat.  Sit päästiin ystäväpariskunnan luo ja rupesin matkalla miettimään, että joskohan... Mulla oli siis jonkunlainen aavistus, mutta varma en voinu kuitenkaan olla.  Vaihettiin siinä pikaset kuulumiset V:n kansa ja sit muut mun ystävät ilmestyivät makkarista ja antovat mulle paketin. Kiitti, tytöt! J
Mies lähti pelaileen ja mä jäin viettään iltaa tyttöjen kanssa. Aluks vaihettiin kuulumisia, koska joidenkin kans ei oltu nähty pitkään aikaan. Paikalla oli siis  2x E, V, S ja R ja muutama ystävä ei valitettavasti päässyt paikalle erinäisten esteiden takia. Kiitos myös teille, T Ja N. Jotenkin alkuun vierähti aika erinäisten koulujuttujen parissa, koska koulumaailma on tullu monelle tutuks jo omien töiden kautta. Sama juttu on yleensä aina, kun tavataan.

Keittiöön oli järjestetty suolaista ja makeeta tarjottavaa ja juotavaks limpparia ja niitä sit illan mittaan käytiin sieltä napsimassa. Syöpöttelyn lomassa päästiin myös asiaan eli varsinaisiin vauvakutsuihin. Ekaks mulle annettiin eteen nippu ystävien vauvakuvia, joista mun piti arvata, mikä on kenenkin. Ei se ny ihan nappiin menny, mutta lopulta sain kaikki tunnistettua. Seuraavaks piti tunnustella sokkona erilaisia vauvatavaroita ja kertoo, mitä ne oli. Saatiin monet hyvät naurut, kun pähkäiltiin niitä R:n kanssa. Vauvan kylpymittari oli varsin haastava ;) . 

Vikaks ennen saunaan menoo annettiin tehtäväks pareittain koota rintapumppu. Huh, huh, mikä homma. Yks mun ystävistä sai esikoisensa viime vuonna ja hän sit asiantuntemuksellaan neuvo meitä muita, kun eihän siitä hommasta meinannu tulla yhtään mittään. Hauskaa kyllä riitti ja nauru raiku. Saatiin kuitenkin molemmat parit lopulta pumppu koottua eikä yllättävästi aikaerookaan tullu kun muutama hassu sekunti. Kun pumppu saatiin toimintakuntoon, päästiin saunaan. Siellä vierähti hyvä tovi ja sen jälkeen ystävät alko tekeen lähtöö kotiin. Kiitos kaikille mukana olleille ja asianosasille. Yritän ehtiä lukee lahjakirjan ja lahjakorttikin tulee takuulla jossain vaiheessa hyödynnettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.