maanantai 4. kesäkuuta 2012

LeffailtaAiemmin:

"Hei, katottasko joku leffa?"
"Juu."

"Ostetaan jotain naposteltavaa ja juotavaa eli karkkia ja limpparia Ja valitaan, mitä katotaan."
"Ok."

Leffa alkaa, löhötään sohvalla vierekkäin ja nautitaan leffasta ja hyvästä seurasta.


Nyt:

"Katottasko toi Millenniumin vika osa?"
"Juu, katotaan vaan."

Laitetaan leffa pyörimään ja just on saatu poitsu nukkumaan. Ehitään kattoo muutama minuutti, kun yläkerrasta kuuluu käskevä ääni "vää" ja mies lähtee hakemaan poitsun alas. Jatketaan leffaa, pyykkikone on pyöriny ja ne pitää saada narulle ei kun taas pauselle ja pyykit laittamaan ja seuraava koneellinen pyörimään.

Leffa jatkuu, puhelin soi, isi soittaa ja tietenkin puhelin on yläkerrassa. Haen puhelimen, mies on pojan kanssa sohvalla ja leffa laitetaan pauselle.

Leffa jatkuu, poitsu ilmoittaa olevansa nälkäinen. Leffa pauselle ja hakemaan poitsulle maitoo. Leffa jatkuu, kunnes poitsu alkaa itkeä, koska vaipassa on jotakin. Leffa pauselle ja vaipanvaihtoon. Leffa jatkuu, poitsu alkaa itkeä ja haluaa syliin. Leffa jatkuu, poitsu itkee taas, haluaa pois sylistä sohvalle. Leffa jatkuu, poitsu ei halua olla enää sohvalla, lasken hänet lattialle viltin päälle. Leffa jatkuu, poitsu ei viihdy enää lattialla, vaan haluaa takas sohvalle.

Saatiin kuitenkin leffa katottua loppuun useasta katkosta huolimatta. Alkuperänen suunnitelma oli tälläkin kertaa kattella se kahestaan ja nauttia illasta lapsen nukkuessa, mutta eipä se niin menny. Poika oli jomman kumman sylissä, koska ei viihtyny yksikseen ja kainalo jäi vaan haaveeks. Ehkä sit ens kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdun suuresti jokaisesta niistä. Rohkeasti vaan kommentoimaan, sillä jokaisella saa olla oma mielipide. :)

Kommenttisi näkyy heti tarkistuksen jälkeen.